Dakpanvervanging FB Pixel

Groningen Dakpannen vervangen appartementencomplex

Dakpannen vervangen appartementencomplex VvE in Groningen

In de stad Groningen hebben we in opdracht van MVGM aan de Verzetstrijderslaan de dakpannen vervangen van een appartementencomplex van een VvE. De oude panlatten en het folie zijn vervangen en er zijn een aantal nieuwe dakramen geplaatst. Daarnaast is de aanwezige zonnestroominstallatie verwijderd, die we na het leggen van de nieuwe dakpannen weer hebben teruggeplaatst.

Het gehele project hebben we in afzienbare tijd voor MVGM uitgevoerd, inclusief het opzetten van de steigers rondom het pand. Na het afronden van onze werkzaamheden heeft de schilder nog van de steigers gebruikgemaakt en zijn de bakgoten ook direct vervangen. Alle betrokken partijen zijn zeer tevreden over de werkwijze en het eindresultaat. Het gebouw heeft door de nieuwe dakpannen weer een frisse uitstraling gekregen.

Nieuwe dakpannen

De oude dakpannen zijn vervangen door zwarte engobe en natuurrode dakpannen van Nelskamp uit de serie Nibra H-14. Dit is een serie bestaande uit betondakpannen die goed te gebruiken zijn voor renovatieprojecten. Zowel de kleur als de vorm van deze pannen passen uitstekend bij het karakter van het appartementencomplex.

Meer informatie

Al vele projecten zijn door ons in samenwerking met woningbouwcorporaties, aannemersbedrijven en specialisten in zonnepanelen succesvol afgerond. Een aantal van deze projecten staan op onze website vermeld. Wil je meer informatie over dakpannen vervangen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op via 0599745002 of vul het contactformulier in.

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen