Dakpanvervanging FB Pixel

Werkwijze

Dakpannen vervangen! Onze werkwijze

Werkwijze dakpannen vervangen

Het is zover: Het dak van uw woning wordt vernieuwd. U krijgt een nieuwe dak! Om alles in goede banen te leiden, vertellen wij u graag aan de hand van deze informatie hoe een werkdag van onze dakdekkers "hellende daken" eruitziet. Op deze manier willen we voorkomen dat onze klanten voor verrassingen komen te staan.

We hebben graag tevreden klanten én een prachtig eindresultaat.

Namens het team alvast bedankt voor de medewerking!

AANKOMST VAKMANNEN

De mannen stellen zich op de eerste dag altijd voor alvorens ze aan het werk gaan. Vervolgens loopt de voorman samen met u een rondje om de woning om u te informeren over de werkzaamheden die we gaan uitvoeren. Indien u vragen heeft, stel ze gerust.

In de zomer starten de mannen om 7.00 uur, in de winter om 8.00 uur, zodat ze voldoende licht hebben om de werkzaamheden uit te voeren.

KOFFIE & KOEK

Koekje er bij?De eerste dag nemen onze mannen koek voor u mee. Rond 9:30 uur hebben ze een pauze van 15 minuten. Is er wellicht een droge plek waar de mannen even mogen zitten en heeft u eventueel een bakkie koffie voor hen?

LUNCH

Rond 12:30 uur leggen de mannen het werk even stil (30 minuten) om te lunchen.

Hard werken maakt hongerig.

BETROKKEN PROFESSIONALS

Onze mannen maken kortere dagen op het project dan u misschien verwacht. We beginnen vroeg, werken hard en zijn dan al in de middag klaar om de volgende werkdag vol energie weer te beginnen.

ALLES SPIK EN SPAN

Rond 14:30 uur, in de winter rond 15.30 uur, stoppen onze mannen met de werkzaamheden en zeggen ze gedag.

DE VOLGENDE WERKDAG

Afhankelijk van de grootte van de opdracht is het mogelijk dat onze mannen meerdere dagen bij u aan het werk zijn. Alle werkdagen hebben zo goed als hetzelfde werkschema.

OPDRACHT AFRONDEN

Op de laatste dag dat we bij u aan het werk zijn, vraagt onze voorman of er nog vragen of wensen zijn. Tevens wil hij graag de oplevering met u doornemen middels het invullen van een opleverformulier. De voorman loopt na de lunchpauze graag met u een rondje om de woning. Indien er opleverpunten zijn, zullen onze mannen deze werkzaamheden direct uitvoeren.


Een offerte aanvragen

Wij begrijpen als geen ander dat u graag meer informatie & advies of een offerte over het vervangen van uw dakpannen wenst te ontvangen. U krijgt van Dakpanvervanging.nl altijd een vrijblijvende offerte!

Met behulp van tools zoals Street Smart & Street Vieuw kunnen wij de berekening voor de kosten van het vervangen van uw dakpannen maken. Voor het opstellen van de offerte hebben wij uw adresgegevens nodig.

Dakpanvervanging.nl gaat altijd vertrouwelijk met uw adresgegevens om. Adresgegevens worden niet aan derden verstrekt. Adresgegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Op basis van onze observaties maken we een eerste inschatting van de kosten. De voorlopige offerte geeft een goed beeld van de verwachte kosten, gebaseerd op de visuele inspectie via Street View.

Grondige controle op locatie: Street View toont niet alle details. Daarom voeren we een grondige inspectie ter plaatse uit om te zorgen dat onze offerte accuraat is. Dit betekent een fysiek bezoek om de exacte staat van het dak te beoordelen en verborgen problemen te identificeren.

U ontvangt u binnen 24 uur de offerte. Indien gewenst komen we dan bij u langs om alles te bespreken.

 

Een nieuw dak laten leggen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van de techniek en materiaal van dakpanvervanging.nl regelen wij dit snel voor u, en maken wij dit betaalbaar.

  • VCADe werkzaamheden beginnen met het leveren van de nieuwe dakpannen en de puincontainer op uw adres.
  • Vervolgens bouwen wij onze kraan op en beginnen wij, nadat alles volgens de voorgeschreven eisen is opgesteld, met het verwijderen van de oude dakpannen. De nieuwe dakpannen brengen wij direct naar boven.
  • Nadat de gevelpannen en de onderste rij dakpannen zijn vastgezet, leggen we de rest van de dakpannen.
  • Het gehele dak wordt met panhaken verankerd volgens een verankeringsplan.
  • Slechte of loszittende panlatten worden direct door ons vervangen, net als eventuele dak doorvoeren.
  • Het dak wordt aan de onderzijde afgewerkt met vogelschroten.
  • Slagregen en stuifsneeuw krijgen geen kans door het plaatsen van de ondervorst onder de vorstpannen
  • Na afronding van de werkzaamheden wordt uw erf netjes achter gelaten.
  • Binnen 48 uur zijn de werkzaamheden klaar en heeft u een prachtig nieuw dak.

Voordelig en snel een nieuw dak? Dakpanvervanging.nl regelt het binnen 48 uur!

 

Dakpanvervanging.nl gaat altijd vertrouwelijk met uw adresgegevens om. Adresgegevens worden niet aan derden verstrekt.  Adresgegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Voor vragen of meer informatie kunt u met Dakpanvervanging.nl contact opnemen.

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen