Dakpanvervanging FB Pixel

Dakonderhoud

Preventief dak onderhoud begint vaak met bestrijding van algen en mossen. Deze behandeling wordt uitgevoerd door ons zuster bedrijf Dak en Gevel Noord

Een anti alg- en mosbehandeling werkt doeltreffend, is tijdbesparend en verlengt de levensduur van dakpannen. Algen en mossen gaan naar verloop van tijd in de poriën van pannen groeien. Daar scheiden mossen zuren af, waardoor pannen poreus worden en kunnen breken. Een goede anti alg- en mosbehandeling voorkomt (blijvende) schade aan uw dak.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Voor het behandelen gebruiken we een hoogwaardig en duurzaam desinfectiemiddel. Dit anti alg- en mosmiddel is milieuvriendelijk en niet gevaarlijk voor de gezondheid. De behandeling neemt slechts dertig minuten in beslag. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciaal nevelapparaat. Na enkele dagen zijn alle algen en mossen verkleurd. In de meeste gevallen is een licht vervuild dak binnen een maand schoon. Bij zware vervuiling duurt het gemiddeld drie maanden alvorens alle algen en mossen zijn verdwenen.

Periodieke alg- en mosbehandeling

Een anti alg- en mosbehandeling is het meest effectief als deze periodiek wordt toegepast. Welke frequentie dient te worden aangehouden? De frequentie van een behandeling verschilt per object. Afhankelijk van de omgeving (bebossing) en weersinvloeden adviseren wij om na circa 3 tot 5 jaar uw dak opnieuw te laten behandelen.

Voordelen anti alg- en mosbehandeling

  • Schoon dak in minder dan 30 minuten.
  • Lange termijn bestrijding: 3 à 5 jaar.
  • Voorkomt schade aan dak.
  • Milieuvriendelijk en duurzaam.

 

Meer informatie?

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor een anti alg- en mosbehandeling? Vul het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan vrijblijvend een offerte.

Gratis een offerte?

Vraagt u gerust kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.

Ik vraag graag een offerte aan