Dakpanvervanging FB Pixel

FAQ

Veel gestelde vragen

Ja

Wij leveren alle merken en typen dakpannen van alle bekende producenten.

Ja zeker kan dat!

Wij kopen onze dakpannen en materialen groot in en tegen scherpe prijzen. Dit voordeel kunnen wij aan u doorberekenen waardoor wij u zeer scherpe en concurrende offertes aan kunnen bieden. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmateriaal en hierdoor durven wij ook lange garanties af te geven op al ons werk.

Wilt u alleen een levering dakpannen van ontvangen, tegen een zeer gunstig tarief. Vraagt dan gewoon vrijblijvend een offerte bij ons op!

Nee, in veel gevallen is een 1-op-1 vervanging mogelijk. Hierbij renoveren wij uw dak door de oude dakpannen te verwijderen en te vervangen voor een nieuwe beton of klei dakpan. Deze dakpan is dan geschikt voor de bestaande lat afstand, waardoor de panlatten niet vervangen hoeven te worden.

Nee, helaas! 48 uur is een indicatieve tijd op basis van een “standaard” dak formaat. Bij een groter dak zijn we langer bezig met de werkzaamheden. (bij een kleine dak zijn we sneller klaar). Wij bespreken dit altijd met de klant, u bent dus voor aanvang van de klus altijd op de hoogte hoe lang een klus ongeveer duurt.

Jazeker. In combinatie met de dak werkzaamheden kunnen wij bestaande dakramen vervangen of nieuwe dakramen bijplaatsen. Wij maken gebruik van gerenommeerde merken.

Ja! Meerder kranen zelfs. Deze kranen bieden een enorme arbeidsverlichting voor onze dakdekkers. Daarnaast zorgen de kranen ervoor dat de werkzaamheden vlot verlopen, want het gebruik van de kraan scheelt enorm veel tijd. De kranen die wij gebruiken zijn van aluminium en daardoor niet zwaar. We mogen de kranen vervoeren als reguliere aanhanger en vanwege dit geringe gewicht kunnen we ze gewoon bij u op de oprit plaatsen; geen probleem!

Engobe is een meegebakken dunne vloeibare kleilaag over een goed gedroogde dakpan om deze van een mooie glans te voorzien.