Dakpanvervanging FB Pixel

Dakrenovatie begint bij Dakpanvervanging.nl

Een pannendak renoveren is niet iets wat je zomaar zelf even doet. Een aantal dakpannen vervangen kunt u soms nog wel zelf. De vraag is alleen altijd hoe veilig en technisch verantwoord dat is. Een heel dak renoveren is echter een ander verhaal. Een dakrenovatie begint bij Dakpanvervanging.nl bij het (1 op 1) vervangen van uw dakpannen. Indien nodig of gewenst kunnen deze werkzaamheden uitgebreid worden tot een volledige dakrenovatie.

Daken renoveren zit in ons bloed, met een groot aantal referenties weten we dan ook waar we over praten. Bij een dakrenovatie kunt u, naast het vervangen van de dakpannen, ook denken aan:

  • Asbestverwijdering
  • Renoveren kapconstructie
  • Vernieuwen dakbeschot
  • Plaatsen van dakramen en dakvensters

Dak renoveren? Laat uw dak meteen isoleren!

Gaat u daadwerkelijk over tot het uitvoeren van de renovatie, vergeet dan niet om wanneer van toepassing dakisolatie mee te nemen in de renovatie. Het isoleren van uw dak verhoogt namelijk het wooncomfort en levert aanzienlijke besparing op de energielasten!

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen