Dakpanvervanging FB Pixel

In Bovensmilde dakpannen vervangen door de F12U

In Bovensmilde oude dakpannen vervangen voor de nieuwe f12U dakpannen van Nelskamp

Het dak van een vrijstaande woning in Bovensmilde hebben we voorzien van nieuwe dakpannen. De oude dakpannen vervangen we door Nelskamp-dakpannen uit de F-12-U-serie. Deze dakpannen hebben een universele afmeting, waardoor ze vrijwel op elk kunnen worden gelegd zonder de latafstand van het dak aan te passen. Hierdoor is het mogelijk om binnen twee dagen alle dakpannen te vervangen.

Indak-systeem zonnepanelen

Naast het vervangen van de dakpannen wordt er tevens een indak-systeem voor zonnepanelen op het dak geplaatst. Hiervoor hebben we voorbereidingen getroffen, zodat de installateurs van Buist Solar technologie in Stadskanaal de zonnepanelen in het dak kunnen integreren in plaats van op de dakpannen. Het resultaat: een mooi vlak en strak dak!

Meer weten over dakpannen vervangen inclusief het integreren van zonnepanelen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur!

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen