Dakpanvervanging FB Pixel

Meedhuizen dakpannen vervangen binnen 2 dagen

Meedhuizen dakpannen vervangen binnen 2 dagen

Dakpannen vervangen kan al binnen twee dagen. In Meedhuizen hebben we het dak van een vrijstaande woning voorzien van nieuwe dakpannen. Op het dak lagen oude RBB-dakpannen. Deze pannen hebben we een-op-een vervangen voor Top-Longlife betondakpannen van Nelskamp. Een prachtig resultaat. Door de dakpannen te vervangen krijgt de woning weer een mooie, frisse uitstraling.

Top-Longlife betondakpannen Nelskamp

Regen en vuil zorgen ervoor dat algen en mossen zich hechten aan dakpannen. Uit duurproeven van Nelskamp is gebleken dat op de Top-Longlife betondakpannen weinig tot geen vuil blijft liggen. Voor het onderzoek hebben onderzoekers vuil op de betondakpannen aangebracht. Na 293 dagen bleek dat het vuil op zeven procent na van de pannen was verdwenen.

De Top-Longlife betondakpan van Nelskamp is voorzien van een coating bestaande uit micromortel en polymeren (gladde toplaag), waardoor de dakpan nauwelijks poriën heeft waar vuil in kan nestelen. Tijdens een regenbui wordt al het vuil weggespoeld. De conclusie van de onderzoekers is dat de coating voor een enorme meerwaarde zorgt voor de optische levensduur van de betondakpannen.

De Top-Longlife betondakpannen zijn verkrijgbaar in een glanzende en matte uitstraling.

Offerte dakpannen vervangen

Overweegt u de dakpannen te vervangen van uw woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een prijsopgave in uw mailbox heeft.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen