Dakpanvervanging FB Pixel

Dakpannen vervangen op woning in Slochteren

Dakpannen vervangen op woning in Slochteren

Dakpannen vervangen gebeurt in de meeste projecten 1-op-1. Dit houdt in dat we na het verwijderen van de oude dakpannen direct nieuwe pannen leggen. We maken niet eerst het complete dak leeg. Deze werkwijze maakt het mogelijk om een dak veelal binnen twee dagen van nieuwe dakpannen te voorzien.

In Slochteren hebben we de dakpannen vervangen middels de 1-op-1-methode. Maar we hebben meer gedaan! De oude schoorsteen hebben we verwijderd en er is nog een dakraam geplaatst. Ook met de extra werkzaamheden hebben we dit project, naar alle tevredenheid van de klant, binnen twee dagen uitgevoerd.

Nelskamp F-12 dakpannen

De oude, donkere dakpannen zijn vervangen door mooie, frisse bordeaux rode dakpannen van Nelskamp (F-12). Deze dakpannen zijn universeel inzetbaar en zeer geschikt voor verbouwings- en renovatieprojecten. Een dak dat van nieuwe Nelskamp-dakpannen is voorzien, is voor jaren goed beschermd! Nelskamp verleend op hun dakpannen 30 jaar garantie dat betrekking heeft op vorstbestendigheid, waterdichtheid en weerstand tegen breuk (garantie EN-DIN 1304).

Meer informatie dakpannen vervangen?

We klimmen ook graag voor jou op het dak! Tijdens het vervangen van de dakpannen inspecteren we gelijk of de panlatten en het folie nog in goede staat zijn. Overweeg je de dakpannen van je woning te vervangen?

Bel 0599745002 of vul ons offerteformulier in. We adviseren je graag!

Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte in de mailbox.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen