Dakpanvervanging FB Pixel

Op bezoek bij de fabriek van Nelskamp in Schermbeck

Om onze klanten uitstekend te adviseren, gaan we niet alleen regelmatig terug in de schoolbanken, we brengen ook bezoeken aan onze leveranciers. Dit keer was dat bij Nelskamp in Schermbeck (Duitsland).

Tijdens een rondleiding door de fabriek werd ons het productieproces van onder andere de betondakpan H15 en F15, en de vlakke pan Mulden D15 uitgelegd. Door het proces te aanschouwen, zijn we in staat om onze klanten de verschillen tussen alle dakpannen uit te leggen. Nelskamp is een innovatief familiebedrijf dat met ons en onze klant mee denkt. De ontwikkelingen binnen het bedrijf staan niet stil, zodat jaarlijks nieuwe dakpannen met passende hulpstukken op de markt komen.

Ze streven dan ook naar een overzichtelijk aanbod van modellen en kleuren die afgestemd zijn op de marktontwikkelingen en marktwensen. Daardoor zijn ook wij in staat om te innoveren en een 'kleurrijk' totaalpakket aan te bieden aan onze klanten.

#Samen staan we sterk!

 

 

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen