Dakpanvervanging FB Pixel

Nieuwe mobiele bouwkraan voor dakpanvervanging.nl

Deze zomer is de nieuwe San Marco 10 ton/meter kraan voor Dakpanvervanging.nl geleverd bij ons op de zaak door Nemaco Bouwmachines. Ook onze collega Mathijs is er erg blij mee! Deze torenkraan wordt gebruikt voor allerlei hijswerkzaamheden. Het voordeel van een 10 ton/meter kraan is dat je voor het besturen van deze kraan geen hijsbewijs nodig hebt. De 10 ton/meter kraan is een compacte torenkraan waardoor deze gemakkelijk kan worden vervoerd.

De stalen kraan is een mooie uitbreiding op ons bestaande kranenpark. Naast onze aluminium KLAAS “telekranen” is de torenkraan complementair aan onze werkzaamheden. Door de andere eigenschappen en de hogere belastbaarheid geeft dit ons nog meer flexibiliteit. De San Marco kraan is een ehte krachtpatser!

Afhankelijk van het gewicht van de last en de te overbruggen afstand, wordt het tonnage van de in te zetten mobiele kraan bepaald. Voor lichte hijsklussen kan bijvoorbeeld de KLAAS aluminium mobiele kraan ingezet worden en voor zware hijsklussen met veel afstand kan de SAN MARCO 10 tons meterkraan ingezet worden.

Op naar veel nieuwe daken, ook met de nieuwe kraan!

Tags

Gratis een offerte?

Vraagt u gerust kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.

Ik vraag graag een offerte aan