Dakpanvervanging FB Pixel

Wij hebben elke week "Wereld Recycling dag"

Vandaag is het Wereld Recycling Dag! Een dag om extra bij te dragen aan het welzijn van onze planeet, maar ook om stil te staan bij de noodzaak van recyclen.

Dakpannen hergebruiken en recyclen

Bij Dakpanvervanging.nl werken we dagelijks met diverse bouwmaterialen, van dakpannen tot isolatiefolie. Onze mannen verwijderen oude materialen en voorzien daken weer van nieuwe dakpannen, panlatten en folie. We zijn ons ervan bewust dat bij renovatieprojecten veel bouwafval vrijkomt. Het afval gooien we dan ook niet ‘zomaar’ weg.

Alternatief voor nieuwe dakpannen

Duurzaamheid en innovatie zijn voor ons belangrijke speerpunten. Dat is ook de reden dat we altijd op zoek zijn naar innovatieve oplossingen. Een oud dak hoeft niet altijd compleet te worden vervangen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de levensduur van oude, verkleurde dakpannen te verlengen door ze te laten coaten. Daardoor kunnen de pannen nog een aantal jaren langer op het dak blijven liggen en toch oogt het oude dak weer als nieuw.

Waar we kunnen, streven we naar duurzame alternatieven en zetten we onze schouders onder innovatieve projecten die onze planeet een stukje groener maken.

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen