Dakpanvervanging FB Pixel

De OVH Vario

OVH dakpan ook beschikbaar als OVH Vario

De OVH (Opnieuw Verbeterde Holle) dakpan is nu beschikbaar als een variabel verwerkbare versie, de OVH Vario.

Door de beschikbare speelruimte in de lengte en in de breedte kom je met dit nieuwe model op bestaande daken altijd goed uit. Slijpen is daarmee nagenoeg overbodig geworden, want je dekt het dak met hele pannen. Dat is handiger, sneller en mooier.

Ideaal voor renovatie en nieuwbouw

ovh dakpan ideaal voor renovatieDankzij de variabele verwerking kan de OVH Vario bovendien elke bestaande OVH vervangen. Dat maakt de dakpan uitermate geschikt voor iedere renovatieklus. En met de variabele breedte is de OVH Vario ook op elke stramienmaat in te dekken. Dat maakt deze pan perfect bruikbaar voor nieuwbouw.

Voordelige verwerking

Slimme dakpan ideaal voor nieuwbouwHet sluitprincipe hebben we zo geconstrueerd dat je de pan met een enkelvoudige tikpanhaak bevestigt. Dat scheelt aanzienlijk in de verwerkingskosten én -tijd. Verder is er een uitgebreid pakket aan bijpassende hulpstukken beschikbaar. Van nok- en schubvorsten tot knikpannen, chaperonpannen en nog veel meer. Natuurlijk van keramiek. Want het is wel zo fijn om het hele dak met hetzelfde materiaal af te werken.

Koramic dakpannen van de Vario lijn:

 

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen