Dakpanvervanging FB Pixel

Haren Woonwijk collectief voorzien van dakpannen

Een woonwijk in Haren collectief voorzien van nieuwe Nelskamp dakpannen

In Haren hebben we op veertien woningen nieuwe dakpannen van Nelskamp gelegd. Een mooi, groot buurtproject! Naast het leggen van pannen, hebben we op sommige daken ook een isolatiedeken van Alkreflex aangebracht. De woningen, en daarmee de gehele buurt, hebben weer een mooie, frisse uitstraling gekregen.

Nelskamp dakpannen

Voor dit grote project is in overleg gekozen voor Nelskamp dakpannen uit de F12-serie. Dit zijn dakpannen die universeel worden ingezet en uitstekend zijn voor renovatieprojecten, zoals in Haren. De bewoners hebben gekozen voor zwarte engobe dakpannen met halfronde vorsten. De halfronde vorsten zijn nieuw bij dit type dakpan. Voor de meeste projecten maken wij gebruik van schubvorsten.

Buurtcollectief dakpannen

Naar alle tevredenheid is het project opgeleverd. Door gezamenlijk de daken te renoveren, blijft er eenheid én is ook nog eens voordelig! De bewoners hebben de komende jaren geen omkijken naar hun dak.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen