Dakpanvervanging FB Pixel

Ter Maars boerderij voorzien van F12U dakpannen

Ter maars boerderijdak voorzien van nieuwe etherniet golfplaten en nelskamp f 12 dakpannen

In Ter Maars hebben wij en al het rotte houtwerk van een boerderijdak vervangen en daarna het dak voorzien van 850 m2 nieuwe etherniet golfplaten. Het dak van de woning 105m2 is groot, en daarvan hebben wij alle oude materialen verwijderd. Hierna is er nieuwe dampdoorlatende folie aangebracht, nieuwe tengels en panlatten. Hierop zijn de prachtige zwart verglaasde F12 dakpannen van Nelskamp gelegd.

Meer informatie dakpannen vervangen?

We klimmen ook graag voor jou op het dak! Tijdens het vervangen van de dakpannen inspecteren we gelijk of de panlatten en het folie nog in goede staat zijn. Overweeg je de dakpannen van je woning te vervangen?

Bel 0599745002 of vul ons offerteformulier in. We adviseren je graag!

Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte in de mailbox.

 

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen