Dakpanvervanging FB Pixel

Dakpannen vervangen: woning met Tuile du Nord

Sappemeer tuile du nord sp 10 pan

In Sappemeer hebben we het dak van een woning gerenoveerd. Het dak is de blikvanger van de straat geworden!

Naast het vervangen van de dakpannen zijn ook de panlatten en tengels verwijderd. Vervolgens is het dak voorzien van nieuwe folie, panlatten en tengels. De oude dakpannen zijn vervangen door de Dubbele Stormpan SP-10 van Nelskamp. De SP10 is gebaseerd op de Tuile du Nord pannen, echter is dit een dubbele Tuile dakpan! Het formaat van deze dakpan is vergroot, maar optisch oogt de pan klein. Hierdoor is de Dubbele Stormpan SP-10 van Nelskamp een interessante dakpan om te plaatsen.

Dakrenovatie

Voor het renoveren van een jaren ’30 of oud-Hollandse woning vervangen we de oude dakpannen in de meeste gevallen door de Dubbele Stormpan SP-10 of de Nibra OVH pan H-14 van Nelskamp. Deze tijdloze dakpannen stralen pure nostalgie uit. Dat is precies wat je wilt bereiken met het renoveren van een historisch pand.

Tuile du Nord dakpannen

Tuile du Nord dakpannen zijn in de jaren ’80 van de 19de eeuw ontworpen in Frankrijk. Het is een kleine, vlakke keramische dakpan waarvan het rechte gedeelte voorzien is van een ronde wel. Keramiek staat bekent als een sterk, slijtvast en duurzaam bouwmateriaal. Dat maakt dat keramiek gemakkelijk eeuwen meegaat.

Kenmerken Tuile du Nord dakpan

  • Uitstekende waterafvoer door de robuuste kop- en zijsluiting.
  • Karakteristiek door de combinatie van een egaal oppervlak met een subtiele wel en de halve maan.
  • Tijdloos en daardoor ook zeer geschikt voor moderne bouw.

Meer informatie

Een dak renoveren van een jaren ’30 woning? Op de markt zijn verschillende uitvoeringen van Tuile du Nord dakpannen verkrijgbaar, waaronder de Dubbele Stormpan SP-10 van Nelskamp. Wij adviseren graag! Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 0599–745002 of vul het contactformulier in.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen