Dakpanvervanging FB Pixel

Röben Flandern Dakpannen leggen in Oude Pekela

Roben Flandern plus dakpannen leggen in oude pekela

In Oude Pekela hebben we een woning voorzien van nieuwe dakpannen. De bewoners hadden keramische dakpannen op het dak liggen, die een ander bedrijf had gecoat. Keramische dakpannen zijn niet geschikt om te coaten vanwege een slechte aanhechting. Beton dakpannen daarentegen zijn uitermate geschikt. Op het dak moesten nieuwe dakpannen worden gelegd. In overleg met de opdrachtgever is gekozen voor de Röben Flandern Plus dakpan.

Röben Flandern Plus dakpan

Röben Flandern Plus is een groot model flachdach dakpan. Per vierkante meter hoeven slechts 10 dakpannen worden gelegd. Voor het fabriceren van deze pan zijn de nieuwste technieken gebruikt om regeninslag te voorkomen. De vormgeving van de dakpan maakt het mogelijk om het dakoppervlak en de dakrand naadloos in elkaar over te laten lopen. Röben Flandern Plus dakpannen zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. De edel-engobe en glazuur pannen zijn voorzien van een finishing die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen