Dakpanvervanging FB Pixel

Nieuwe dakpannen voor woning in Nieuw-Weerdinge

Nieuw weerdinge nieuwe pannen de Madura leikleur en een nieuw dakkapel geplaatst

In Nieuw-Weerdinge hebben we het dak van een woning en aanbouw gerenoveerd. De woning heeft een compleet andere uitstraling gekregen. Wat hebben we gedaan?

Nadat we alle oude dakpannen van het dak hebben gehaald, hebben we eerst de panlatten, kippengaas en het dakleer verwijderd. Er is nieuw dakbeschot van spano geplaatst. Spano is een vochtwerende spaanplaat. Het dak blijft hierdoor beter geïsoleerd. Tevens is het dak voorzien van folie, tengels en nieuwe panlatten. Aan de achterkant van de woning hebben we een nieuw dakkapel getimmerd.

Madura dakpannen

In overleg met de opdrachtgever hebben we gekeken welke dakpan het beste bij de stijl van de woning past. Er is veel mogelijk. Uiteindelijk is gekozen voor een prachtige leikleurige dakpan van Madura. De dakpannen hebben een perfecte waterafvoer, waardoor water (regen en sneeuw) niet op de dakpannen blijven liggen.

Onze mannen hebben het project naar alle tevredenheid van de klant afgerond.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen