Dakpanvervanging FB Pixel

1 op 1 vervangen van dakpannen in Nieuw Weerdinge

dakpanvernieuwing 1 op 1 vervangen in Nieuw Weerdingen

Topresultaat bij project in Nieuw Weerdinge van een dakvernieuwing!

We zijn enorm blij met het werk van het team van Dakpanvervanging.nl in Nieuw Weerdinge! Ze hebben ons dak echt fantastisch vernieuwd door één op één de oude dakpannen te vervangen.

Het contact met het team was super. Ze hebben het hele proces heel duidelijk uitgelegd en goed geluisterd naar wat we wilden. Het was echt fijn samenwerken.

Het vervangen van de dakpannen ging heel vlot en netjes. Ze hebben alles één op één vervangen, wat betekent dat elke oude dakpan precies is vervangen door een nieuwe. Ons dak ziet er nu weer helemaal fris uit!

Kortom, we zijn heel tevreden met het resultaat van dakvernieuwing. Een aanrader voor wie zijn dak wil vernieuwen!

Bedankt aan het hele team!

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen