Dakpanvervanging FB Pixel

Nieuw dak gelegd met Wienerberger Madura dakpannen

Nieuw dak met Wienerberger Madura wijnrood verglaasde dakpannen in Oude Pekla

Als we dakpannen vervangen hoeft de klant nergens naar om te kijken, zo ook de bewoners van deze woning in Oude Pekela. De klant wil de oude betonpannen van minimaal 35 jaar oud vervangen. Samen hebben we gekeken naar een goed en mooi alternatief. De uiteindelijke keuze is gevallen op de Wienerberger Koramic Madura Wijnrood verglaasd.

Oude betondakpannen vervangen

Met de klant hebben we een datum afgesproken wanneer we de dakpannen vervangen. Vervolgens zijn de Koramic Madura-dakpannen bij de leverancier besteld en is een puinbak geregeld. Op deze manier kunnen we bij aankomst direct beginnen met de werkzaamheden. Als we klaar zijn, worden de oude dakpannen zo snel mogelijk afgevoerd.

Voor dit project hebben we na het verwijderen van de oude betonpannen eerst nieuwe panlatten aangebracht. Daarna hebben we de nieuwe dakpannen op het dak gelegd.

Dakpannen Wienerberger Koramic Madura

De dakpannen Koramic Madura Wijnrood verglaasd van Wienerberger zijn grootformaat keramische, holle dakpannen met een licht gebogen goot. Het zijn natuurproducten en uitermate geschikt voor renovatie. Tevens worden ze vaak gebruikt voor grootschalige (project)bouw. Naast het type Wijnrood verglaasd zijn de Koramic Madura-dakpannen verkrijgbaar in andere kleuren, engobe en edel-engobe.

30 jaar garantie

Wienerberger geeft op de dakpannen 30 jaar garantie op breuksterkte, waterdichtheid en vorstbestendigheid. Daarnaast beschikken de Koramic Madura-dakpannen over het DUBO-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de dakpannen tot de meest milieuvriendelijke keuze voor dakbedekking behoren.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen