Dakpanvervanging FB Pixel

Boerderij voorzien van dakpanprofielplaten

Nieuw-Buinen Boerderij voorzien van dakpanprofielplaten Speelman

In opdracht van Bouwbedrijf Speelman in Alteveer hebben we op een nieuwbouw schuur in Nieuw-Buinen een dak geplaatst bestaande uit dakpanprofielplaten. Door gebruik te maken van onze eigen kraan hadden we alle platen in een mum van tijd op het dak liggen.

We hebben meerdere kranen in eigen beheer. Of het nu gaat om het plaatsen van relatief zware lasten of werkzaamheden uitvoeren op moeilijk bereikbare plekken, met onze kranen zijn we in staat om altijd een passende oplossing te bieden.

Als wij een project voor jou mogen uitvoeren, heb je nergens omkijken naar. Wil je de dakpannen vervangen? Dient het dak te worden gerenoveerd? Dient voor een nieuwbouwproject de dakpannen worden gelegd? Een van onze dakenspecialisten bespreekt met jou jouw wensen en kijkt of en hoe we die kunnen realiseren. Daarnaast zorgt hij er onder andere voor dat alle materialen tijdig worden besteld en geleverd. Bij oplevering van het project controleren we aan de hand van een checklist of aan alle punten is voldaan.

Overweeg je het dak van jouw woning of schuur te vernieuwen/renoveren? We komen altijd eerst vrijblijvend bij je langs om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen