Dakpanvervanging FB Pixel

Nelskamp OVH H 14 dakpannen leggen in Haule

Op een Friese boerderij in Haule Nelskamp OVH H 14 dakpannen leggen. Dakpannen leggen in Friesland

Op onze dakpanvervangingsmissie in Haule, Friesland, hebben we met vakmanschap en toewijding een schitterend project voltooid. De klant koos voor de duurzame Nelskamp OVH H 14 blauw gesmoord dakpannen, die een oppervlakte van ongeveer 680 m² beslaan.

Voordat we de nieuwe dakpannen legden, moesten we de oude dakpannen en panlatten zorgvuldig verwijderen en afvoeren. Op de zuidzijde van de schuur (275 m²) brachten we Spano 18 mm aan en leverden we folie, tengels, en panlatten, waarbij we het schuurgedeelte uitvlakten. Voor de serre gebruikten we een Gevelpan.

Op onze website leest u vaak over het vervangen van dakpannen, maar wist u dat wij veel meer doen dan dat? Neem bijvoorbeeld dit project in Haule, Friesland. Hier hebben we niet alleen de dakpannen vervangen, maar hebben we het gehele proces van A tot Z verzorgd.

Bij deze klus hoorde niet alleen het monteren en afwerken van dakramen, maar ook het zorgvuldig verwijderen en afvoeren van oude dakpannen en houtafval in een speciale portaalcontainer. We hebben Spano dakbeschot aangebracht op de schuur, waarbij we het wolfseind aan de voorzijde niet vergaten. Tyvek folie, dampopen en van hoge kwaliteit, werd geleverd en aangebracht voor optimale bescherming.

Tijdens het proces hebben we niet alleen gedacht aan de dakpannen, maar ook aan elk detail dat nodig was voor een duurzame en complete renovatie. Van tengels en panlatten tot een vogelschroot en alle benodigde hulpstukken voor een perfecte afwerking. We hebben zelfs de kilgoten, dakramen en hoekkepers zorgvuldig aangeslepen om ervoor te zorgen dat alles naadloos aansluit.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een nieuwe zinken kilgoot aangebracht en de dakpannen stevig verankerd volgens de voorschriften van het bouwbesluit. Het resultaat? Niet alleen een vernieuwd dak, maar een complete renovatie die de klant de komende decennia met vertrouwen tegemoet kan zien. Dat is wat wij doen - niet alleen dakpannen vervangen, maar complete oplossingen bieden voor een zorgeloze ervaring.

Na voltooiing werd het werk samen met de klant en onze voorman ter plaatse gecontroleerd, en alles werd netjes afgerond volgens een opleverformulier. We bieden met trots 10 jaar garantie op de montage en maar liefst 30 jaar garantie op de dakpannen, waardoor de klant jarenlang met een gerust hart kan genieten van zijn vernieuwde dak in het prachtige Haule, Friesland.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Dakpannen ferfangen yn Fryslân

By dakpanvervanging.nl binne wy net allinnich aktyf yn it útfieren fan dakwurk yn Fryslân, mar wy hawwe ek in team fan Fryske meiwurkers dy't de Fryske taal machtich binne. Us team hat in protte waardering foar ús Fryske klanten en stribbet nei in persoanlike en lokale ûnderfining by ús wurk.

Niet alleen voert dakpanvervanging.nl dakwerken uit in Friesland, maar we hebben ook een team van medewerkers uit Friesland die de Friese taal machtig zijn. Ons team waardeert onze Friese klanten enorm en streeft naar een persoonlijke en lokale ervaring bij ons werk.

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen