Dakpanvervanging FB Pixel

Leeuwarden pannen gelegd op dak met verholen goot

Friesland in de stad Leeuwarden Nelskamp F 8,5 dakpannen gelegd op dak met verholen goot

In Leeuwarden hebben onze dakdekkers ongeveer 90 m² oude betonnen dakpannen vervangen door de Nelskamp F 8.5 zwart Engobe dakpannen op een prachtig langgerekt dak met een verholen goot en stalen gevelbekleding.

Dit dak heeft een zeer flauwe helling, dus het is volledig opnieuw voorzien van Morgovent Top-folie (speciaal voor daken met een helling vanaf 15 graden). Deze folie is waterdicht aangebracht, ook rondom de dakramen en de zijsluitingen. De daktengels en panlatten zijn allemaal nieuw aangebracht.

De Nelskamp dakpannen zijn volgens het bouwbesluit verankerd met panhaken, en alle hulpstukken zijn vastgeschroefd met RVS schroeven. Bovendien is dit dak conform het bouwbesluit voorzien van 3 ventilatie dakpannen.

Uiteraard hebben wij bij dit project ook het oude materiaal afgevoerd. Onze klant van Dakpanvervanging.nl heeft hierop 10 jaar garantie op de montage en 30 jaar garantie op de dakpannen

Verholen goot

Een verholen goot is een slim ontworpen systeem voor het afvoeren van regenwater, vaak weggewerkt onder dakpannen of achter de daklijst. Het doel is om de goot vrijwel onzichtbaar te maken vanaf de grond, terwijl het nog steeds functioneel is. Dit zorgt voor een verfijnde afwerking zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van het gebouw. Bij het plaatsen van een dakkapel wordt dit systeem vaak gebruikt. De goot ligt verborgen onder de dakpannen, waardoor er een fraaiere afwerking ontstaat dan bij loodslabben. Verholen goten kunnen gemaakt zijn van kunststof of zink. Zo’n systeem biedt dus een elegante oplossing voor de afvoer van regenwater, terwijl het visueel discreet blijft.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen