Dakpanvervanging FB Pixel

In Zevenhuizen Nelskamp H15 dakpannen vervangen

Zevenhuizen de dakpannen van de woning vervangen met Nelskamp H15

In Zevenhuizen mochten we het dak van deze woning van nieuwe dakpannen voorzien. De dakpannen hebben we 1-op-1 vervangen voor prachtige zwarte edel engobe dakpannen van Nelskamp uit de H-serie (H15 om precies te zijn). We kijken altijd met de klant welke dakpannen het meest geschikt zijn voor hun woning. De ontwikkelingen op het gebied van dakpannen staan niet stil...

Daarnaast hebben de golfplaten van het dak van de schuur vervangen door nieuwe eternit platen. De bewoners hebben de komende jaren geen omkijken naar deze daken.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen