Dakpanvervanging FB Pixel

In Winschoten Nelskamp F-8,5 dakpannen gelegd.

In Winschoten voor Hofstra Hulshof Bouw F-8,5 dakpannen van Nelskamp gelegd.

Dakpannen vervangen, een dak renoveren of nieuwbouw voorzien van een dak voeren we niet alleen uit voor particulieren. Ook in samenwerking met aannemers worden regelmatig projecten uitgevoerd. In Winschoten hebben we voor bouw- en aannemingsbedrijf Hofstra Hulshof Bouw b.v. op een dak (220 m2) van een nieuwbouwwoning dakpannen uit de serie F-8,5 van Nelskamp gelegd en dakkapellen geplaatst. Binnen twee dagen hebben we het project opgeleverd.

F-8,5 Nelskamp dakpannen

De dakpannen uit de serie F-8,5 van Nelskamp hebben het model van een Nibra Flachdach. Dit is een grootformaat keramische dakpan met een laaggewicht van 38,6 kg/m2. De dakpan F-8,5 oogt niet groot. Per vierkante meter hoeven er slechts 8,4 dakpannen te worden gelegd. Daarnaast is de prijs ook nog eens heel gunstig.

Dakramen en dakkapellen

Voor het plaatsen van dakramen of dakkapellen hebben we een timmerman in dienst. Mochten ramen worden geplaatst of vervangen, dan kunnen wij deze werkzaamheden gelijktijdig uitvoeren met het leggen of vervangen van de dakpannen. Hierdoor kan er snel worden doorgewerkt, blijven de communicatielijnen kort en hoeft er slechts één partij te worden ingehuurd.

Meer informatie

Een nieuwe woning bouwen? Dakpannen zijn er in vele soorten en maten. De fabrikanten blijven vernieuwen. Wij adviseren je graag. Bel voor meer informatie naar 0599745002 of vul het contactformulier in.

 

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen