Dakpanvervanging FB Pixel

In Veele Oude Holle 451 vieilli dakpan gelegd

In Veele Oude Holle 451 vieilli rode dakpannen van Koramic gelegd

Op een van de mooiste plekjes is Oost-Groningen is een fantastisch huis gebouwd. Midden tussen stukken ongerepte natuur en aan de stoom van het beekdal vinden we deze prachtige landelijke woning. Bouwbedrijf Speelman Alteveer heeft de woning gerealiseerd. In opdracht van Bouwbedrijf Speelman hebben wij het dak voorzien van hele bijzondere dakpannen. Het dak van de woning is belegd met  de Oude Holle 451 vieilli rood ​van Koramic.

De Oude Holle dakpan is een gegolfde pan zonder sluitingen. Deze dakpan is al bekend sinds 1500. Kenmerkend voor dit model is de mooie welvende goot waardoor het dak een onderscheidende uitstraling krijgt. Een prachtige nieuwbouw woning met een historische knipoog.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen