Dakpanvervanging FB Pixel

Voor Hollander Bouw Nibra dakpannen G10 gelegd

In Valthemond voor Hollander Bouw Nibra dakpannen G10 gelegd.

In opdracht van Hollander Bouw / Enduro Woningen uit Valthermond hebben wij een dakrenovatie uitgevoerd bij de Huisartsenpraktijk in Valthermond. Alle bestaande dakpannen en panlatten zijn verwijderd. Daarna hebben wij een folie aangebracht op het dakbeschot. Deze folie waarborgt de waterkerendheid van de dak opbouw.

Het betreft hier een enorm flauw dak (lees: nagenoeg plat) waardoor het belangrijk is dat de onderdak constructie ook goed is beschermd. We hebben hier gewerkt met een mooie vlakke Nibra G 10 dakpan. Deze dakpan is voorzien van een waterkering waardoor de waterdichtheid van het dak gegarandeerd is. Het werk is volledig conform bouwbesluit opgeleverd.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen