Dakpanvervanging FB Pixel

Rietendak vervangen door Nelskamp F-8 ½ dakpannen

In Stiens Rietdak vervangen voor Nelskamp f8 (1/2) dakpannen

In Stiens (Friesland) hebben we een dakrenovatie mogen uitvoeren. Onze mannen hebben het dak van deze prachtige monumentale woonboerderij naar tevredenheid van de bewoners opgeleverd. Alles is nieuw: de panlatten, de isolatieplaten (Kingspan) en de dakpannen (Nelskamp). We hebben het riet, de oude dakpannen en de panlatten verwijderd en laten afvoeren.

NEN-GECERTIFICEERD ISOLATIEMATERIAAL

Voordat de nieuwe panlatten worden bevestigd, brengen we eerst isolatieplaten van Kingspan aan. Voor dit dak hebben we gekozen voor Unidek Reno Sporen met Rc-waarde 6.0. Deze hoogstaande dakelementen zijn vanwege de thermische prestaties zeer geschikt voor een dakrenovatie. Daarnaast is het materiaal brandvertragend volgens NEN 6065/6066.

Bewoon jij een monumentale boerderij, waarvan het dak aan vervanging toe is? Onze medewerkers staan voor kwaliteit en vakmanschap, en maken alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dit zie je terug in alle monumentale panden die we al hebben mogen renoveren.

Onze dakenspecialist komt graag bij je langs om het dak van jouw boerderij/woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Geen dak/woning is gelijk. Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

Gratis een offerte?

Vraagt u gerust kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.

Ik vraag graag een offerte aan