Dakpanvervanging FB Pixel

In Rolde nieuwe Nelskamp F-12-U dakpan op bungalow

Rolde dak isoleren kingspan therma TP10 Nelskamp f12 u dakpannen

In Rolde hebben we nieuwe dakpannen gelegd op het dak van een semi-bungalow. Het betreft een dak van 180 m2. Voor het leggen van de dakpannen, maken we gebruik van de 1-op-1-methode. Dit houdt in, dat we een deel van de oude dakpannen van het dak verwijderen en gelijk vervangen voor nieuwe dakpannen. Deze methode heeft als voordeel dat het dak nooit helemaal open is.

Nieuwe dak binnen 48 uur

Bij deze woning hebben we ook de panlatten en het isolatiemateriaal vervangen. Het dak is weer goed geïsoleerd. Vervolgens zijn de nieuwe dakpannen op het dak gelegd. Afhankelijk van de werkzaamheden en de vierkante meters, zijn we in staat om binnen twee dagen de dakpannen te vervangen.

Materialen die we voor deze woning hebben gebruikt:

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen