Dakpanvervanging FB Pixel

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen vrijstaande woning

In Roden dakpannen vervangen vrijstaande woning met de F-12-U-serie van Nelskamp

In Roden hebben we van een vrijstaande woning de dakpannen vervangen. Hiervoor vervangen we de dakpannen een-op-een. De nieuwe pannen komen uit de F-12-U-serie van Nelskamp. Deze serie bestaat uit universele dakpannen welke kunnen worden gelegd op daken met een latafstand van 325 mm. tot 365 mm.. Hierdoor zijn we in staat om een woning met betondakpannen binnen twee dagen van nieuwe dakpannen te voorzien.

Dakpannen F-12-U-serie van Nelskamp

Bij het ontwerpen van de F-12-U-dakpan heeft Nelskamp rekening gehouden met de afmetingen van veel voorkomende dakpannen. De dakpannen uit deze serie zijn dan ook universeel inzetbaar gemaakt. Hierdoor is het ook mogelijk om een dak met betondakpannen te vervangen zonder de latafstand aan te passen.

Met F-12-U-dakpannen van Nelskamp besparen onze klanten aanzienlijk op de kosten voor een nieuw dak!

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen