Dakpanvervanging FB Pixel

Dakvervanging in Musselkanaal Nelskamp F-12-U pan

Musselkanaal complete dak vervanging nieuwe Nelskamp f12 gelegd

Van de bewoners van deze woning kregen wij de opdracht om het dak te vernieuwen. De oude dakpannen en panlatten hebben we eerst verwijderd. Vervolgens zijn nieuwe panlatten, tengels en folie aangebracht. Daarna konden de dakpannen worden gelegd.

In overleg met de klant is gekozen voor zwarte engobe dakpannen van Nelskamp uit de serie F-12-U. Deze pannen zijn universeel inzetbaar en zeer geschikt voor renovatieprojecten.

Tevens hadden we nog een loodvervanger aangebracht bij de schoorsteen. Dit is een waterkerende laag voor aansluiting van de schoorsteen op de dakpannen. 

Voor dit project hebben we het gehele dak gerenoveerd. Echter, afhankelijk van de situatie vervangen we soms ook alleen de oude dakpannen. Dat doen we 1-op-1. Deze projecten leveren we in de meeste gevallen (afhankelijk van grootte dakoppervlak) binnen 48 uur op.

Overweeg je ook om het dak van jouw woning te vernieuwen? Vraag onze dakspecialisten gerust naar de mogelijkheden. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen