Dakpanvervanging FB Pixel

Muntendam Nelskamp F-12-U gelegd op Mansardedak

In Muntendam Nelskamp F12 dakpannen gelegd plus kunststof windveren geplaatst

Stel je een dak voor dat niet gewoon 'een dak' is, maar eerder een kunstwerk van architectonische pracht. Dat is het betoverende Mansardedak! Soms ook wel gebroken dak genoemd.

Een Mansardedak is als de kroon op het hoofd van je huis - elegant, sierlijk en met een vleugje drama. Het kenmerkt zich door een steile onderste sectie en een zachter, bijna vlak bovenste deel, vaak onderbroken door ramen die uitnodigend uitsteken.

Dakpanvernieuwing.nl is ruim bekend met mansardedaken, wij leggen per jaar iets meer dan een half miljoen dakpannen en vaak ook op woningen met gebroken daken.

Wij maken van uw dak weer een oogverblindende meesterwerk!

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen