Dakpanvervanging FB Pixel

Dakrenovatie Exloo + Nelskamp F-12-U dakpan gelegd

In Exloo een dakrenovatie uitgevoerd Nelskamp f12 dakpannen gelegd

De bewoners van deze woning in Exloo hebben een dakrenovatie laten uitvoeren. We hebben de oude dakpannen, panlatten en isolatiemateriaal verwijderd. Op het dak lagen zonnepanelen. Deze hebben we zorgvuldig van het dak getild, zodat de panelen weer op het nieuwe dak kunnen worden gelegd.

Vervolgens is het dak voorzien van nieuwe folie, panlatten en dakpannen. De bewoners hebben gekozen voor zwarte edelen engobe pannen van Nelskamp uit de F-serie (F-12-U) met de halfronde vorst, die nog niet heel lang op de markt verkrijgbaar zijn. Dit is een prachtige, chique dakpan. 

Na het uitvoeren van de werkzaamheden, zijn de zonnepanelen het bedrijf Buist Solar technologie opnieuw gemonteerd.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen