Dakpanvervanging FB Pixel

In Buinerveen nieuwe dakpannen gelegd.

Nieuwe dakpannen leggen in samenwerking met Multibouw bv

In samenwerking met Multibouw B.V. in Stadskanaal mogen we in Buinerveen een nieuw dak van 270 m2 plaatsen op een schuur en een dak van 100 m2 op een bijgebouw.

Het complete dak hebben we eerst verwijderd. Alle oude dakpannen, panlatten en sporen zijn afgevoerd. Inmiddels is een nieuwe muurplaat en gording kap aangebracht. Ook de dakconstructie van de schuur is geplaatst. Hierop is Unidek Aero 4.0 van Kingspan Unidek NL gemonteerd. Dit is een isolerend en brandvertragend dakelement. Vervolgens zijn nieuwe tengels en panlatten bevestigd.

Een deel van het dak is al voorzien van zwart verglaasde dakpannen. De dakpannen en de bijbehorende hulpstukken komen uit het assortiment van Koramic - Wienerberger/ Pottelberg. Daarnaast zijn vijf dakramen geplaatst. In de ramen zitten Velux Solar SSL rolluiken. Deze rolluiken werken op zonne-energie. Op het dak van het bijgebouw ligt ook Unidek Aero 4.0 en leggen we felsplaten.

We zijn op dit moment nog druk aan het leggen van de dakpannen. Tevens dienen nog de windveren en de dakgoten te worden gemonteerd.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen