Dakpanvervanging FB Pixel

Veendam: Nelskamp dubbele SP-10 stormpannengelegd

Dakvernieuwing van een compleet dak van herenhuis in Veendam

Dit prachtige herenhuis in Veendam hebben wij mogen voorzien van nieuwe dakpannen. De oranje-rode dakpannen zijn vervangen door dubbele SP-10 blauw gesmoorde stormpannen van Nelskamp. De pan is groot van formaat, maar optisch oogt de pan klein. Dat maakt de SP-10 stormpan ideaal voor grote dakoppervlakken.

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om donkere pannen op het dak te laten leggen. Hierdoor krijgt de woning een andere uitstraling. De nieuwe dakpannen passen uitstekend bij de gevel en het houtwerk.
Overweeg je ook het dak te vernieuwen? Onze adviseur komt graag bij jou langs om de situatie te bekijken en jouw wensen te bespreken. Voor elke dak hebben wij een passende oplossing!

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen