Dakpanvervanging FB Pixel

Dakvernieuwing aan de Oosterkade in Stadskanaal

Dakvernieuwing aan de oosterkade in Stadskanaal

In Stadskanaal hebben wij een compleet dak van een woning verwijderd en een nieuw dak geplaatst. Dit project is een mooi voorbeeld van wat we naast het vervangen van dakpannen nog meer doen.

Onze mannen hebben eerst alle oude materialen, waaronder de panlatten en de dakpannen, en de constructie verwijderd. Daarna hebben ze een nieuwe spantconstructie inclusief muurplaat, en een dakkapel van circa 9 vierkante meter met een kunststoffen uitzetvenster aangebracht.

Na het plaatsen van de dakconstructie is het dak geïsoleerd met Unidek Aero 6.0. Op het isolatiemateriaal zijn panlatten en zwarte edelen engobe Nelskamp F12 dakpannen gelegd. Hierbij is rekening gehouden met de indak-zonnepanelen, die op een later moment door een zonnepanelenspecialist worden gemonteerd. Het indaksysteem dat voor de zonnepanelen nodig is, hebben wij tijdens het leggen van de dakpannen al geplaatst.

Vervolgens hebben de mannen de kunststoffen dakgoten en windveren gemonteerd, en de achtergevel bekleed met gevelbekleding van Keralit. Keralit levert producten die onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout zijn te onderscheiden.

De klant heeft nergens naar hoeven om te kijken. Voor het verwijderen van de materialen hebben we een container besteld, die we ook weer hebben laten afvoeren. Daarnaast hebben we alle materialen, zoals het isolatiemateriaal en de dakpannen, geregeld en ook voor de constructietekening is gezorgd.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen