Dakpanvervanging FB Pixel

Dakvernieuwing in Wildervank met de tuile du Nord Opalys dakpan

Dakvernieuwing wildervank Tuile du Nord Opalys keramische dakpan

In Wildervank hebben we een prachtige jaren dertig woning voorzien van nieuwe dakpannen van Koramic Wienerberger/ Pottelberg.

Alle oude dakpannen, panlatten en tengels hebben we verwijderd. Daarna zijn isolatieplaten van Kingspan en nieuwe panlatten bevestigd om vervolgens de dakpannen te kunnen leggen. In overleg met de klant is gekozen voor de pan Tuile du Nord Opalys van Koramic.

Waarom de dakpan Tuile du Nord Opalys?

Dit is een grootformaat keramische dakpan. De pan is gebaseerd op de traditionele Tuile du Nord 44 en ideaal voor renovatieprojecten. Deze dakpan behoudt de karakteristieke uitstraling van historische panden.

Door zijn grootformaat bespaart de Tuile du Nord Opalys dakpan in de kosten, met name als het gaat om grote dakvlakken. Tevens zijn de pannen gemakkelijk en snel te leggen.

Voor dit soort projecten biedt de Koramic Tuile du Nord Opalys dakpan zeker uitkomst.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

Gratis een offerte?

Vraagt u gerust kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.

Ik vraag graag een offerte aan