Dakpanvervanging FB Pixel

In Appingedam Nelskamp F12U dakpannen gelegd.

Dakvernieuwing Appingedam 100m2 dakpannen vervangen door Nelskamp F-12-U Flachdachpan F-12-U Zuid

In Appingedam hebben wij een dak geheel vernieuwd door 100 m2 oude betonpannen en panlatten te verwijderen. Daarna hebben wij nieuwe dakfolie, tengels en panlatten geplaatst, waarna we het dak hebben vol gelegd met de prachtige Nelskamp F-12-U dakpan in de kleur zwart edelen engobe.

Daarnaast zijn twee dakramen van Dakea en een nieuwe dakgoot van EPDM geplaatst.

Door veel werkzaamheden zelf uit te voeren, hebben onze klanten slechts met één partij te maken en hoeven zij nergens naar om te kijken. We zorgen ervoor dat de benodigde materialen en dakpannen worden besteld en geleverd. Het plaatsen en afvoeren van een puincontainer wordt door ons geregeld. Voor bepaalde werkzaamheden, die wij niet zelf kunnen uitvoeren zoals het installeren van zonnepanelen, beschikken we over een netwerk van samenwerkingspartners. Ook deze contacten en afspraken regelen wij!

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen