Dakpanvervanging FB Pixel

Dakvernieuwing te Appingedam oude pannen vervangen voor Nelskamp F12 dakpannen

Dakvernieuwing te Appingedam 100 m2 oude pannen vervangen voor Nelskamp F12 dakpannen

In Appingedam hebben wij een dak geheel vernieuwd door 100 m2 oude betonpannen en panlatten te verwijderen. Daarna hebben wij nieuwe dakfolie, tengels en panlatten geplaatst, waarna we het dak hebben vol gelegd met de prachtige Nelskamp F12 dakpan in de kleur zwart edelen engobe.

Daarnaast zijn twee dakramen van Dakea en een nieuwe dakgoot van EPDM geplaatst.

Door veel werkzaamheden zelf uit te voeren, hebben onze klanten slechts met één partij te maken en hoeven zij nergens naar om te kijken. We zorgen ervoor dat de benodigde materialen en dakpannen worden besteld en geleverd. Het plaatsen en afvoeren van een puincontainer wordt door ons geregeld. Voor bepaalde werkzaamheden, die wij niet zelf kunnen uitvoeren zoals het installeren van zonnepanelen, beschikken we over een netwerk van samenwerkingspartners. Ook deze contacten en afspraken regelen wij!

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

Gratis een offerte?

Vraagt u gerust kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.

Ik vraag graag een offerte aan