Dakpanvervanging FB Pixel

Dakrenovatie in Marum met van den Berg Isolatie.

In samenwerking met van den Berg Isolatie uit Borger is ook het dak geïsoleerd.

Voor een klant in Marum hebben wij een uitgebreide dakrenovatie uitgevoerd. In samenwerking met van den Berg Isolatie uit Borger is ook het dak geïsoleerd.

Allereerst zijn alle dakpannen en latten verwijderd, waarna wij een verhoogde tengel hebben aangebracht om ruimte te geven aan de toe te passen isolatie. Na het aanbrengen van de tengel heeft van den Berg de isolatie aangebracht. Het betreft hier PUR schuim dat op het dak is gespoten tussen de verhoogde tengels.

Na het isoleren zijn de nieuwe panlatten in combinatie met de nieuwe dakpannen gemonteerd. Tevens hebben wij rondom nieuwe dakgoten en windveren van de firma Polytech Kunststoffen B.V. geplaatst.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen