Dakpanvervanging FB Pixel

Dakpannen vervangen Leeuwarden

Dakpannen vervangen in Leeuwarden Kwalitatieve Dakpannen Leggen in Friesland Vloervernieuwing.nl

In het hart van Friesland staat dit karakteristieke gebouw, dat nodig een nieuw dak nodig had. De trotse eigenaar schakelde ons gespecialiseerde team uit Stadskanaal in voor de dakpanvervanging en plaatselijke renovatie van de onderdak constructie.

Het pand waar de een sportschool in is gevestigd werd aan de buitenzijde gerenoveerd. Het verouderde dak werd vervangen door natuurrode dakpannen, type Nelskamp H14.

Onze aluminium kraan zorgde voor efficiënte en nauwkeurige werkzaamheden, perfect geschikt voor in de binnenstad door zijn compacte omvang en geringe gewicht.

Tijdens de renovatie werd ook gezorgd voor milieuvriendelijke afvoer van de oude dakpannen, die zijn gerecycled. Het resultaat was een prachtig gerenoveerd dak. Ook de dakgoten zijn in combinatie met de dakwerkzaamheden genoveerd. Friesland is door deze renovatie een prachtig en goed onderhoud dak rijker.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen