Dakpanvervanging FB Pixel

Dakpannen vervangen in Klijndijk

Dakpannen vervangen en indaksysteem zonnepanelen geplaatst in Klijndijk

Dakpannen vervangen in combinatie met het plaatsen van een indaksysteem voor zonnepanelen behoort steeds vaker tot onze werkzaamheden. In de meeste gevallen doen we dit in samenwerking met een aannemer of een specialist in zonnepanelen. Dit project hebben we samen met Buist Solar technologie in Stadskanaal uitgevoerd voor een opdrachtgever in Klijndijk.

Geïntegreerde zonnepanelen

De bewoners van deze woning wilden de dakpannen vervangen en zonnepanelen plaatsen. Dit biedt de mogelijkheid om de zonnepanelen in het dak te laten integreren. Om de dakpannen en twee indaksystemen te kunnen leggen, hebben we eerst 100 m2 panlatten verlegd. Daarnaast is ook nog een dakraam geplaatst.

Nelskamp dakpannen

Voor de dakpannen is gekozen voor Nelskamp Flachdachpan F-12-U edelengobe in de kleur zwart. Deze dakpannen kleuren mooi bij de zonnepanelen, waardoor een harmonisch geheel wordt gecreëerd.

Meer informatie

Het gehele project in Klijndijk is in vier dagen uitgevoerd. Zonder extra werkzaam is het veelal mogelijk om binnen twee dagen alle dakpannen te vervangen en een indaksysteem te plaatsen. Hiervoor verwijzen we graag naar een project in Assen.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte telefonisch contact met ons op via 0599745002 of vul het contactformulier in.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen