Dakpanvervanging FB Pixel

Dakpannen leggen voor Avitec in Odoorn

In Odoorn dakpannen gelegd in opdracht voor Avitec

Nieuwe dakpannen hebben een lange levensduur. Het weer en vuil zijn factoren die de levensduur van dakpannen kunnen beïnvloeden. Daarom is periodiek onderhoud belangrijk. Een dak van een woning die in een groene- en/of schaduwrijke omgeving staat, heeft veel te verduren. De dakpannen blijven lang vochtig. Vochtige plaatsen zijn ideaal voor mossen en algen om zich te nestelen. Naast dat het dak groen wordt, kunnen deze micro-organismen lekkage veroorzaken. Dat wil je niet! 

Voordat we nieuwe dakpannen leggen, controleren we altijd het onderdak. Als je oude dakpannen op het dak hebt liggen, hoeft dat niet te betekenen dat het onderdak ook aan vervanging toe is. In dat geval hoeven we alleen de oude dakpannen vervangen.

In Odoorn hebben we het onderdak van de woning wel moeten vervangen. Het oude gedeelte van het dak hebben we geïsoleerd met Therma TP-dakplaten. Op het nieuwe deel is folie aangebracht. Vervolgens hebben de mannen nieuwe tengels en panlatten gemonteerd. Daarna kunnen de nieuwe dakpannen worden gelegd. 

Met de klant kijken we altijd samen naar een passende dakpan inclusief hulpstukken. Voor deze woning hebben we gekozen voor Nelskamp F8,5 zwart engobe. Dit is een lichtgewicht dakpan en geschikt voor extreem flauwe dakhellingen. Daarnaast is het een grootformaat pan, waardoor slechts 8,4 dakpannen per vierkante meter nodig zijn.

De nieuwe dakpannen gaan minimaal dertig jaar mee. We adviseren om de dakpannen periodiek te controleren/onderhouden. Op die manier houd je lang plezier van een mooi dak. Onze dakenexperts informeren je graag over de mogelijkheden.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen