Dakpanvervanging FB Pixel

woonboerderij voorzien van compleet nieuw dak

Dak renovatie van boerderij in Gasselternijveen

In Gasselternijveen hebben het dak van deze boerderij mogen renoveren.

Om de nieuwe dakpannen te kunnen leggen, hebben alle dakpannen, panlatten, bitumen, kippengaas en dakbeschot verwijderd. Vervolgens is het dak uitgevlakt.

Op het woongedeelte brengen we naast spano dakbeschot ook nieuwe folie, tengels en panlatten aan. Daarna leggen we de dakpannen. Dit zijn Nibra Flachdach pannen F-8 1/2 van Nelskamp. Een keramische dakpan met een groot formaat en een enorm laag gewicht.

Ook van de schuur hebben we de panlatten, de bitumen, het kippengaas en het dakbeschot verwijderd/vervangen. Daarna is dit deel ook uitgevlakt. De schuur wordt voorzien van dakplaten. Deze platen leggen we op een later moment.

 

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen