Dakpanvervanging FB Pixel

Burencollectief: Nieuwe dakpannen leggen in Beilen

Burencollectief voordelig nieuwe dakpannen leggen in Beilen

Samen met uw buren uw dakpannen vervangen biedt tal van voordelen! Door gezamenlijk de dakrenovatie aan te pakken, profiteert u niet alleen van kostenefficiëntie maar ook van kwalitatieve voordelen. Recent hebben we dit concept succesvol toegepast in Beilen, een prachtig Drents dorp. We hebben daar maar liefst vier woningen aangepakt, met een totaal dakoppervlak van zo'n 240 m2, en voorzien van sprankelende nieuwe dakpannen.

Het collectief inkopen van dakpannen zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen zonder in te leveren op kwaliteit. Door onze ervaring in dergelijke projecten kunnen we niet alleen financiële voordelen garanderen, maar ook een vakkundige uitvoering van de renovatie.

Wilt u samen met uw buren profiteren van deze voordelen? Laten we de mogelijkheden bespreken en uw buurt voorzien van een gloednieuwe uitstraling. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw woning en die van uw buren.

Nelskamp dakpannen leggen

Op het dak lagen oude betonnen sneldekkers. De bewoners hebben er gezamenlijk voor gekozen om de S-pan top longlife (kleur zwart) van Nelskamp op het dak te laten leggen. Deze betondakpan blijft lang schoon, omdat vuil minder snel aan de toplaag kan hechten. Hierdoor hebben de pannen een lange levensduur.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen