Dakpanvervanging FB Pixel

Dakpannen vervangen met indaksysteem zonnepanelen

Assen indaksysteem zonnepanelen nelskamp h14

Oude dakpannen vervangen door mooie nieuwe keramische of betonnen dakpannen kunnen we in de meeste gevallen binnen twee dagen realiseren. Maar we doen meer! In Assen hebben we voor een klant naast het vervangen van de dakpannen ook nieuwe panlatten en een indaksysteem voor zonnepanelen aangebracht. De leverancier van de zonnepanelen nemen we veel werk uit handen, zodat de monteurs direct de zonnepanelen kunnen installeren.

Dakpannen Nelskamp

Voor dit project hebben we prachtige dakpannen uit de serie H-14 van Nelskamp gelegd. Dit is een Nibra OVH-model. De levendige vormgeving in combinatie met schaduw maakt deze dakpan uniek.

Kenmerken dakpan Nelskamp H-14

  • Keramische dakpan.
  • Geschikt voor renovatie.
  • Variabele latafstand 323 tot 343 mm.
  • Veelal zonder omlatten te vervangen.
  • Per vierkante meter: 13,6 stuks.
  • Leverbaar in diverse kleuren.

Indaksysteem zonnepanelen

Zonnepanelen worden in de meeste gevallen op de dakpannen gemonteerd. Bij een indaksysteem komen de zonnepanelen als het ware tussen de dakpannen te liggen. Het dak ziet er mooi strak en egaal uit. Met name bij nieuwbouw woningen wordt dit systeem toegepast. We voeren in samenwerking met zonnepaneleninstallateurs steeds vaker projecten uit zoals in Assen. Het voordeel hiervan is dat de klant nergens naar hoeft om te kijken en alle werkzaamheden direct achter elkaar aan worden uitgevoerd.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over dakpannen vervangen en het plaatsen van een indaksysteem voor zonnepanelen contact op via 0599745002 of vul het contactformulier in. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen