Dakpanvervanging FB Pixel

Asbest vervangen door geïsoleerde staalplaten!

Gasselternijveen asbest laten verwijderen door Revoort asbestsanering

In Gasselternijveen hebben we het dak, bestaande uit asbest golfplaten, van een schuur mogen vervangen. Het verwijderen van deze platen hebben we niet zelf gedaan, dat hebben we laten uitvoeren door Revoort in Tweede Exloërmond. Zij zijn een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf en hebben het asbest ook direct afgevoerd. De klant heeft nergens omkijken naar.

Nadat Revoort alle werkzaamheden had afgerond, hebben wij nieuwe staalplaten - voorzien van een isolatielaag met een dikte van 4 centimeter - op het dak bevestigd. Vanwege het gewicht zijn de platen met vacuümzuigers en onze kraan op hun plek gelegd. Vervolgens zijn aluminium dakgoten gemonteerd.

We nemen alles voor onze klanten uit handen. Dat houdt onder andere in dat we alle materialen bestellen en op locatie laten bezorgen, containers reserveren en afval laten afvoeren. Voor vragen en andere zaken betreffende het project heeft de klant slechts één contactpersoon. Daardoor zijn de lijnen kort en zijn we in staat snel te handelen.

Wil jij jouw project ook compleet uit handen geven? Nergens naar om hoeven te kijken? Maak een afspraak met onze dakenspecialist. Hij inspecteert het dak en bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent!

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen