Dakpanvervanging FB Pixel

Woningen in Assen nieuwe Koramic VHV dakpannen

4 woningen in Assen voorzien van nieuwe Koramic vhv dakpannen

Aan de Vogelkerslaan te Assen hebben wij 4 woningen mogen voorzien van een dakpanvervanging. Gezien de stijl van de woningen is gekozen voor de stijlvolle VHV Blauwsmoor dakpan van Wienerberger. Alvorens de dakpannen zijn geplaatst hebben wij de oude dakpannen en de bestaande panlatten verwijderd.

De oude materialen worden direct in containers geplaatst en afgevoerd. Na het verwijderen van de oude dakpannen en de oude panlatten hebben wij een folie aangebracht op het dakbeschot (over de tengels). Na het aanbrengen van de folie zijn de nieuwe panlatten op de juiste latafstand geplaatst en hebben wij de VHV dakpannen gelegd. Het eindresultaat is perfect en geheel in stijl met de bouw van de woningen..

 

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen