Dakpanvervanging FB Pixel

Woning in Ter Apel waterdicht met MorgoVent 150+

2 woningen in Ter Apel waterdicht gemaakt met MorgoVent 150 plus

Een klant in ter Apel had bij veel regen last van stuwend water onder de dakpannen doordat de woning een flauwe dakhelling heeft. Vandaar dat wij bij een tweetal woningen de dakpannen verwijderd waarna er een waterdicht onderdak is aangebracht van morgovent 150 plus met plakrand.  Vervolgens zijn de bestaande dakpannen terug gelegd.

MorgoVent 150

MorgoVent 150* is een drielaags dak- en wandfolie, voorzien van een polypropeen top- en onderlaag, met daartussen een High Breathable Film (HBF). De folie beschikt met een W1 classificatie over uitstekende waterkerende eigenschappen, is dampopen en weegt circa 140 gram per vierkante meter. MorgoVent 150 heeft een sd-waarde van 0,04 meter en staat garant voor uitstekende bescherming van daken en wanden.

Dakpannen laten leggen

Wilt u meer informatie over het mogelijk vervangen van uw dakpannen of dakvernieuwing binnen 48 uur? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte?

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-745002

Dakpannen kopen

Wij leggen niet alleen dakpannen! Wij kopen dakpannen ook zeer scherp in! Wilt u dus alleen maar dakpannen kopen? Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte voor de dakpannen!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen