Dakpanvervanging FB Pixel

ZEP zonneceldakpannen

Bent u op zoek naar zonneceldakpannen? Weet u dat Dakpanvervaning.nl hier al geruime tijd ervaring mee heeft. Wij leggen jaarlijks op vele daken zonneceldakpannen van ZEP.

Wij leggen deze zonneceldakpannen omdat het ons werk is! De reden waarom consumenten vragen om zonneceldakpannen kan verschillen. Het kan heel erg simpel zijn, omdat men grote zonnepanelen op het dak er niet mooi uit vinden zien. Het kan ook zo zijn dat er bijzondere regels gelden aan uw pand, stel uw huis valt onder een monument, en zonnepannelen zijn niet toegestaan! Dan zijn zonneceldakpannen zeker een uitkomst.

Hoe en waarom men ook een keus maakt, zonneceldakpannen zijn steeds vaker op woningen te vinden. Consumenten willen duurzame en voordelige energie. De verkoop van zonnepannelen is de afgelopen jaren explosief toegenomen.

De ZEP zonnedakpannen zijn fraai én effectief:

  • Nauwelijks te onderscheiden van reguliere dakpannen.
  • Stroomopbrengst is vergelijkbaar met moderne zonnepanelen

Kortom, het uiterlijk van een dakpan met de voordelen van een zonnepaneel.

Zonne-energie opvangen via een schuin dak wordt steeds interessanter. Enerzijds om geld te besparen en anderzijds vanwege de duurzaamheid. Mooi is het als dakbedekking en zonnepanelen één geheel zijn, in plaats van panelen te plaatsen bovenop het dakvlak. Wij leveren twee geïntegreerde systemen, zowel voor warm water als voor elektriciteit.

Voordelen van dakpan zonnepanelen:

  • Voor gebakken en beton pannen geschikt.
  • Geschikt voor de standaard omvormers.
  • Mooie integratie in dakvlak.
  • Lange garantie (20 tot 30 jaar).
  • Lichter dan gewone zonnepanelen (geen constructie aanpassingen nodig).

 

 

Gratis een offerte?

Vraagt u gerust kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.